Δήλωση Φανής Χαλκιά και άλλων ολυμπιονικών υπέρ της νυν διοίκησης του ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ έχει μπει για τα καλά σε προεκλογικό κλίμα και με συνεχείς ανακοινώσεις προσπαθεί να προωθήσει συγκεκριμένα άτομα ώστε να διοικήσουν την ομοσπονδία μετά το πέρας των φθινοπωρινών εκλογών.

Τη στήριξή τους στη σημερινή διοίκηση του ΣEΓΑΣ εξέφρασαν με ανακοίνωση τους, παλιοί παγκόσμιοι πρωταθλητές και ολυμπιονίκες, που διέγραψαν λαμπρή πορεία στους παγκόσμιους στίβους.

Αθλητές και αθλήτριες όπως η Μιρέλλα Μανιάνι, ο Λάμπρος Παπακώστας, η Βούλα Τσιαμήτα, ο Λούης Τσάτουμας αλλά και η Φανή Χαλκιά που έχει ως γνωστόν ρίζες από την Θράκη, είναι ανάμεσα σε αυτούς που υπογράφουν την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Οι υπογράφοντες Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και παλιοί πρωταθλητές, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, που τα τελευταία 23 χρόνια έχει αποδείξει στην πράξη, ότι στηρίζει τις προσπάθειες των Αθλητών διατηρώντας θεσμούς, λειτουργίες, μέσα άμεσης και ουσιαστικής οικονομικής και όχι μόνο στήριξης των Αθλητών των Εθνικών ομάδων, αλλά και των νεότερων και ταλαντούχων αθλητών μέσω του Σχεδιασμού που είναι μοναδικός σε όλο το φάσμα του Ελληνικού Αθλητισμού.

Γι΄ αυτό συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα της ανανέωσης της εμπιστοσύνης, στις επερχόμενες εκλογές, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σωματείων στην σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας με επικεφαλής υποψήφιο Πρόεδρο τον Βασίλη Σεβαστή».