Γ’ Εθνική: Αποχωρεί μετά από μια πενταετία επιτυχιών στην Ροδόπη ο Πόλυς Μουρατίδης και έρχεται ως αντίπαλος «αετός»!

Του αρέσουν αν και ο πατερας φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού τα ασπρόμαυρα και οι αετοί, αφού μετά την φανέλα της Δόξας Δράμας, Κοσμίου, Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου πλέον ο Πολυχρόνης Μουρατίδης αποχαιρετά την Ροδόπη και θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Αετού Οφρυνίου.

Ο «Μουρα» όπως το φώναζαν στις ομάδες του, είναι γιος του Βασίλη Μουρατίδη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Δόξας Δράμας, και πρωην περιφερειακού συντονιστή στη 1η περιφέρεια (Δράμα, Καβάλα, Έβρος, Θράκη, Ξάνθη) κατά την περίοδο που ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Πολυχρόνης  αγωνίστηκε όπως και ο πατέρας του στην Δόξα Δράμας ενώ είναι διεθνής με την Κ16 της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και μέλος της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Μετά τις ακαδημίες της Δόξα Δράμας συνέχισε στην Κ19 του Πανθρακικού μέχρι την διάλυση της ομάδας. Με την διάλυση του Πανθρακικού, εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου τον οποίο βοήθησε σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών, συνέχισε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στον άτυχο τελικό της ΕΠΣ Θρακης, αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και κατόπιν για 1,5 χρόνο επέστρεψε στον Πανθρακικό. Φέτος επέστρεψε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατακτώντας ακόμα ένα πρωτάθλημα.

H ανακοίνωση του Αετού Οφρυνίου: Επένδυση…με το μήλο να πέφτει κάτω από την Μηλιά…από γνήσια ποδοσφαιρική κυψέλη ο 21χρονος Πολυχρόνης Μουρατίδης( Πόλυς) γιος του Βασίλη Μουρατίδη( Α’εθνικη με Δόξα Δράμας Ολυμπιακό κ.λ.π) θα είναι ακόμα ένα γρανάζι στην μηχανή του Αετού για την νέα περίοδο….Πόλυ καλώς ήρθες στην οικογένειά μας….υγεία να έχεις ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!!