ΕΠΣ Έβρου: Φήμες για αποχώρηση της ΑΕΚ από το επόμενο πρωτάθλημα

Αίσθηση προκάλεσε στην συγκέντρωση των σωματείων της περασμένης Δευτέρας η αναφορά από διάφορους παράγοντες ότι η ΑΕΚ Έβρου δεν προτίθεται να κατεβάσει ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Η ΑΕΚ Έβρου δημιουργήθηκε πριν έξι χρόνια και κατάφερε στο διάστημα αυτό με την οργάνωση αλλά και το μεράκι των ανθρώπων της να αποτελέσει ένα από τα υγιή σωματεία που ανέβηκε τα σκαλοπάτια και αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Α’ Κατηγορία.

Ειχε προκαλέσει αίσθηση και με τις κοινωνικές της παρεμβάσεις, τους φιλανθρωπικούς αγώνες που έδωσε αυτό το διάστημα αλλά και το γεγονός ότι ήταν από τις ελάχιστες ομάδες του τοπικού που έδιναν έμφαση στα social media με αναρτήσεις σε facebook, twitter, instagram αλλά και δικό της μπλογκ που ενημέρωνε για τις δραστηριότητές της.

Τον τελευταίο χρόνο είναι αλήθεια ότι υπήρξαν ανακατατάξεις τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και σύμφωνα με πληροφορίες στο διοικητικό πεδίο, με τον Αγγελο Λώλη να ηγείται αυτήν την περίοδο του ΔΣ της ομάδας στο οποίο πρώτος πρόεδρος το 2014 είχε αναλάβει ο Σιδέρης Μιχαηλίδης.

Η είδηση για ενδεχόμενο αποχώρησης έπεσε σαν «βόμβα», ενώ επιβεβαιώθηκε ως πληροφορία από δύο διαφορετικούς παράγοντες (αλλά άλλων ομάδων, όχι της ίδιας της ενδιαφερόμενης που δεν έδωσε το παρων στη Γενική Συνέλευση δίνοντας τροφή στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης φημολογίας).

Από το ΔΣ της ΑΕΚ Εβρου δεν έχουν πάντως αναφέρει τίποτα και είναι προφανές ότι για να ακούγεται, η σκέψη υπάρχει, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και των απαιτήσεων που έχει το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ για τους διοικητικούς της παράγοντες.

Σε καθε περίπτωση πάντως, ακόμα και αν τελικά ληφθεί απόφαση να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ Έβρου δεν θα αναστείλει άμεσα την λειτουργία της, ενώ ευχή των περισσοτέρων είναι σύντομα να υπάρξει διάψευση και να συνεχίσει την δυναμική παρουσία της στα γήπεδα του Έβρου.