Super League: Τάσεις φυγής για ακόμα μια φορά από Τιμπό Μουλέν με νέες δηλώσεις σε γαλλικό μέσο

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν αναφέρθηκε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Γάλλος μέσος της Ξάνθης, Τιμπό Μουλέν.

Οπως ανέφερε για ακόμα μια φορά (έχει παραχωρήσει αρκετές παρεμφερείς συνεντευξεις το τελευταιο διαστημα), θα είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από το τρέχον, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2020 όπως ήταν η αρχική συμφωνία.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε επίσης και για την φετινή πορεία του ΑΟΞ, αλλά και για την τιμωρία των -12 βαθμών που την βάζουν σε κίνδυνο υποβιβασμού.

Αναλυτικά τα όσα είπε αρχικά: «Είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά το τερμάτισα νωρίτερα, και από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν θα είμαι ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Ξάνθη, αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη. Σε κάποιο σημείο, ήμασταν μόλις δύο βαθμούς από την είσοδο στα play off, αλλά εξαιτίας μιας τιμωρίας 12 βαθμών θα πρέπει να σώσουμε την κατηγορία στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια».

Όσον αφορά το μέλλον του ανέφερε: «Έχω προσφορές από κλαμπ στην Πολωνία και την Κροατία, αλλά προτεραιότητά μου είναι να επιστρέψω στη Γαλλία. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να επιστρέψω στην Κάεν. Είναι η ομάδα που ξεκίνησα και σημαίνει πολλά για μένα. Επιπλέον, εκεί έχω τα πόδια μου στο έδαφος. Ότι κι αν συμβεί, η Κάεν θα είναι πάντα στην καρδιά μου».