«Μπαμ» από τον Πανθρακικό με ανακοίνωση επιστροφής του Άγγελου Λειβαδιώτη

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση πραγματοποίηση ο Πανθρακικός, ενόψει της νέας σεζόν.

Συμφώνισε με τον κεντρικό αμυντικό Άγγελο Λειβαδιώτη, που φέτος αγωνιζόταν στην Ελπίδα Σαπών ενώ πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Ο Κομοτηναίος παίκτης επιστρέφει ουσιαστικά σπίτι του, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού με συμμετοχές στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ20 της Super League.

Επίσης, έχει παραστάσεις από αγώνες Γ’ Εθνικής έχοντας φορέσει τις φανέλες του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και της Δόξας Προσκυνητών.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Άγγελο Λειβαδιώτη.
Ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού αγωνιζόμενος με επιτυχία στην Κ19 και την Κ20. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας Προσκυνητών ενώ πριν δυο χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ της ΕΠΣ Θράκης αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών.
Καλώς ήρθες Αγγελε στο σπίτι σου! #panthrax#family#united_we_stand#united_we_can