LIVE από τα Πηγάδια για τα πλέι άουτ της Super League: ΑΟ Ξάνθη – Ατρόμητος

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον εξ αναβολής αγωνα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ ανάμεσα σε ΑΟ Ξάνθη και Ατρόμητο Περιστερίου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφοτηθείτε την εξέλιξη στον αγωνα Ξάνθη – Ατρόμητος για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, που είχε αναβληθεί πριν δυομισι εβδομάδες λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή.

Ωρα 19:10 Η Ξάνθη είδε τον Παναιτωλικό να την ξεπερνάει και τον Πανιώνιο να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της πλέον, μετά το αποτέλεσμα της Δευτερας. Ομως εχει αυτό το ματς για να πετύχει την πρώτη της νίκη στα πλέι άουτ και να βρεθεί πάνω από τον Παναιτωλικό και σε αποσταση ασφαλείας από τον Πανιωνιο, τον οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο.

Ωρα 19:14 Και ο Ατρόμητος ομως ψάχνει την πρωτη του νικη στα πλέι άουτ. Ξεκίνησε στην κορυφή της βαθμολογίας τα πλέι άουτ, ωστόσο χωρίς νίκη έπεσε στην δεύτερη θέση και τον απειλούν και άλλες ομάδες.

Ωρα 19:18 Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάθε ομάδα κέρδισε το παιχνίδι της έδρας της με 1-0 στην κανονική περίοδο.

Ωρα 19:21 Στον αγώνα της 1ης Δεκεμβρίου στα Πηγάδια η Ξάνθη επικράτησε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 59’ του Εντουάρντο, ο οποίος τραυματίστηκε στον Βόλο, τυπικά ήταν στην διάθεση του Καραγεωργίου απόψε υτε σημερα θα χρησιμοποιηθει αφού δεν εντάχθηκε στην αποστολή.

Ωρα 19:23 Στο ματς του β γυρου στο Περιστέρι στις 23 Φεβρουαρίου ο Ατρόμητος σκόραρε στο 29ο λεπτό με κεφαλιά του Ανδρούτσου.

Ωρα 19:27  Επίσης, Ξάνθη και Ατρόμητος και έχουν απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους ματς. Από 11 νίκες η κάθε μία, ενώ μετρουν και έξι ισοπαλίες.

Ωρα 19:29 Μάλιστα υπάρχει και απόλυτη ισορροπία στις έδρες, αφού ως γηπεδούχος και η Ξάνθη και ο Ατρόμητος, έχουν οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες!

Ωρα 19:32 Παμε στις συνθεσεις

Ωρα 19:38  Βλέπετε κάτω και τους διαιτητές, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Βρέσκας δεν είχε οριστεί αρχικά καθώς ήταν ο Κουτσιαύτης, αλλά έπαιξε προχθες ματς στο ΑΕΛ-Βολος και δεν γινόταν να παιει δευτερο ματς σε 48 ωρες.

Ωρα 19:41 Η προθερμανση των ομαδων συνεχίζεται με τον Ατρόμητο να έχει να γευτεί τη νικη απο τον Φεβρουάριο και το μεταξυ των δυο ομάδων ματς.

Ωρα 19:44 Αυτη τη φορα έξω από το γηπεδο δεν έχει XanthiFans αφού τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση και το να στησουν γιγαντοοθόνη οπως την Κυριακη στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊο.

Ωρα 19:47 Από το παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν στην Ξάνθη άλλαξαν πολλά. Μάλιστα, εκείνο έγινε με τις δύο ομάδες να έχουν υπηρεσιακούς προπονητές στον πάγκο. Τον Γιώργο Κόλτση η Ξάνθη και τον Γιώργο Κορακάκη ο Ατρόμητος.

Ωρα 19:51 Δεκα λεπτα πριν την έναρξη του ματς σιγα σιγα αποσυρονται οι παικτες στο αδειο γηπεδο των Πηγαδιων, ενώ αξιζει να πουμε ότι σημερα έχουμε και τους δυο ημιτελικου του κυπέλλου.

Ωρα 19:54 Πριν 20 λεπτα περιπου ξεκινησε το Αρης – ΑΕΚ που ειναι στο 0-0 (2-1 νικη η ΑΕΚ στο πρωτο παιχνίδι) ενώ στις 21:30 θα έχουμε την ρεβανς Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκακη.

Ωρα 19:57 Επισης εδω και περιπου δυο ωρες εχει ξεκινησει η συζητηση στην Επιτροπη Δεοντολογιας της ΕΠΟ για το περιδημο ματς Ολυμπιακου – Ατρομητου οπου υπάρχει εισηγηση για υποβιβασμο των δυο ομάδων και ισως ειναι λογικο οι του Ατρομητου να εχουν το μυαλο τους λιγο και εκει

1′ Εναρξη του αγωνα

5′ Πεντάλεπτο με κατοχη στην Ξανθη αλλά χωρις κατι ουσιαστικο μεχρι στιγμης

9′ Πρωτη καλη στιγμη στον αγωνα για τον Ατρομητο με τον Ανδρουτσο, απεκρουσε ομως ο Μπεντο

14′ Σουτ του Τζουρίσκοβιτς, μπλόκαρε ο Μανδάς

19′ Λάθος του Κιβρακίδη, ο Μπαριέντος έκανε κακό κοντρόλ και δεν επωφελήθηκε 

23′ Διακοπη για να δροσιστουν οι παικτες. Ισορροπημενο ματς ως τωρα

30′ Ημιωρο με ελαφρα περισσοτερη κατοχη πλεον για τον Ατρομητο αλλα χωρις ουσια, κακο ματς βλεπουμε μεχρι στιγμης

33′ Την ιδια ωρα στη Θεσσαλονικη ο Αρης εχει ανοιξει το σκορ επι της ΑΕΚ και με το 1-0 προκρινεται αυτος στην επομενη φαση, αν παραμεινει το σκορ αυτο.

35′ Επισης επειδη δεν ειχαμε σωστη ενημερωση νωριτερα, στις 18:00 μεν ξεκινησε η διαδικασια στην Επιτροπη Δεοντολογιας αλλά διεκοπη λογω τεχνικων προβληματων και θα συνεχιστει την αλλη εβδμαδα

37′ Ενα αλλο ενδιαφερον θεμα ειναι οτι τιμωρηθηκε η Ξανθη απο το Πειθαρχικο Οργανο της Super League με προστιμο 5.000 ευρω ενω ο μασερ της τρωει απαγορευση εισοδου ενος μηνα για οσα εγιναν την Κυριακη

38′ Ειχαμε μια ψιλοενταση πριν λιγο, αψιμαχιες αλλα εληξε το θεμα. Λιγο πιο πριν έφαγε κίτρινη ο Μπουσούλατζιτς

39′ Ο Μπαξεβανίδης έκανε την μακρινή εκτέλεση φάουλ, κανείς δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας και μπλόκαρε ο Μανδάς

40′ Από μία κίτρινη στους δύο πάγκους Τσαλίκης και Αγγελόπουλος αντίστοιχα

42′ Πολύ ωραία ενέργειατου Μπαριέντος, όμως δεν έκανε καλή πάσα για τον Φοσέ

45′ Δυο λεπτα οι καθυστερησεις του πρωτου ημιχρονου

45+1′ Σουτ του Νάτσου, άουτ η μπάλα 

45+2′ Τελος του πρωτου μερους. Κακο ποιοτικα παιχνίδι με την Ξάνθη να μην έχει καμία σχέση με την εμφάνιση της Κυρικής αλλά και τον Ατρομητο με φανερά σβηστές μηχανές. Δικαια τα κουλουράκια αλλά θα πρέπει να ανεβάσει αποδοση η ομάδα της Θράκης γιατι αυτη καίγεται για τους βαθμούς. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – Ατρόμητος 0-0

Ωρα 20:50 Μοιρασμενο ματς με ελάχιστες τελικές

Ωρα 20:55 Την ιδια ωρα στη θεσσαλονικη ο Ντιγκινι κανει στις καθυστερησεις το 2-0 και ειναι πλεον πολυ κοντα στην προκριση ο Αρης

Ωρα 20:58 Ποτε μην λες ποτε στο ποδοσφαιρο, 2-1 με Λιβαγια η ΑΕΚ στις καθυστερησεις επισης και μαλλον πάμε σε παράταση

Ωρα 21:01 Παμε για εναρξη δευτερου μερους, εχουν πλεον αναψει και οι προβολεις στην Ξανθη

46′ Εναρξη του δευτερου ημιχρονου στα Πηγαδια

49′ Στο έδαφος ο τραυματίας Ανδρούτσος. Σηκωνεται και συνεχιζει

51′ Κεφαλιά του Γούτα σε κορνερ για τον Ατρομητο, άουτ η μπάλα 

52′ Διπλη αλλαγη για την Ξανθη. Καμαρά αντί Τερκι και Μουλέν στη θέση του Κοβάτσεβιτς.

56′ Κίτρινη ο Γκάλο για φάουλ στον Καμαρά

57′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Ενσικουλού στη θέση του Γκάλο

58′ Τριτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ντε Αμορίμ στη θέση του Τζουρίσκοβιτς

60′ Πρωτο τεταρτο στο δεύτερο ημιχρονο συμπληρωνεται, με τον Ατρομητο να δειχνει να παταει ελαφρά πιο καλά σε αυτο το διαστημα. Μενει να φανει αν οι διορθωτικες κινησεις του Καραγεωργιου θα αλλάξουν κάτι

62′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουλέν, η μπάλα πέρασε ξυστα άουτ βρισκοντας και στην εξτερικη πλευρα των διχτυων. Η καλυτερη φαση του ματς ειναι απο στημενο ματς.

65′ Παράληλλη του Στάρτζεον, μπλόκαρε ο Μανδάς. Εχει ανεβάσει η Ξανθη ρυθμο και πιεζει

67′ Στατικη φαση διαρκειας για την Ξανθη, διωξαν τελικα οι αμυντικοι αλλα η Ξανθη πλεον εχει εξκαθαρα τα ηνια

68′ Διακοπη για να δροσιστουν οι παικτες

70′ Ξαναρχισε το ματς με την Ξανθη να κρατα την μπαλα αλλα μεχρι εκει

74′ Κίτρινη ο Στάρτζεον, τριτη κάρτα για παικτη της Ξάνθης στο ματς

75′ Τελευταιο τεταρτο στο ματς, βαλτε το πολυ 20λεπτο λογω και αλλαγων και cooling break.

77′  Γκοοοοοοολ η Ξάνθη. Σκορερ ο Μπαριέντος μπήκε στην περιοχή, σούταρε με δύναμη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μανδά περνωντας κατω απο το σωμα του. ΑΟ Ξάνθη – Ατρόμητος 1-0

79′ Εγινε και ελεγχος VAR αλλά όλα καλά. Ο Ατρομητος δεχεται γκολ σχεδον σε καθε ματς και επιβεβαιωνεται αυτος ο κανοπνας και σε αυτο.

80′ Επικινδυνα μεσα στην περιοχη της Ξανθης απο κορνερ ο Ατρομητος, αναμπουμπουλα αλλα διωχνουν οι αμυντικοι

82′ Τριπλη αλλαγη για Ατρομητο. Στη θέση του Νάτσου ο Ούμπιδες, ο Βέλλιος στη θέση του Ανδρούτσου και ο Ντε Πο στη θέση του Γιακουμάκη

85′ Κίτρινη ο Ρισβάνης

90′ Με σχετικη ανεση κραταει η Ξανθη. Αλλες δυο αλλαγες για την Ξανθη, φτασαμε τις πεντε και ολοκληρωνονται. Ο Γκαργκαλίδης στη θέση του Φοσέ και ο Θυμιάνης στη θέση του Μπαριέντος. Εξι λεπτα οι καθυστερησεις

90+2′ Τραυματιζεται ο Μπεντο και δεχεται τις περιποιησεις των γιατρων αλλα δεν εχει η Ξανθη αλλη αλλαγη

90+4′ Τεραστια ευκαιρια για την Ξανθη στις καθυστερησεις να κλειδωσει το ματς. Ο Γκαργκαλατζιδης κερδισε στο κεντρο, εβγαλε στον Ντε Αμοριμ μπροστά, αυτος μπηκε στην περιοχη, την καταληλη στιγμη εβγαλε στον Στρτζεον αλλα δεν προλαβε απλα να την σπρωξει στα διχτυα σε κενη εστία και πέρασε άουτ

90+6′ Τέλος! Νικη – ανασα για τους Θρακιώτες. Προσπερνά Παναιτωλικό η Ξάνθη, ανεβαίνει σε θέση σωτηρίας και διατηρεί την κατάσταση στα χέρια της ενώ έχει πλέον και διαφορά ασφαλείας από τον Πανιώνιο, στους 4 βαθμούς, ενόψει της καθόδου της στην Νέα Σμύρνη το Σάββατο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – Ατρόμητος 1-0