Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από τον Πανθρακικό και φορά τα αγαπημένα του ασπρόμαυρα ο Ζήσης Νάνος

Την δεύτερη μεταγραφή της γνωστοποιήσε η Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου, με τον ακραίο μπακ χαφ Ζήση Νάνο να ενισχυει τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης στην Γ’ Εθνική.

Ο 22χρονος από τη Αιάνη Κοζάνης έρχεται στο Σιδηροχώρι έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν στον Πανθρακικό, ενισχύοντας το ρόστερ της Δόξας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020-2021.

Για τον Νάνο βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, καθώς έχει βρεθεί εκεί σαν παίκτης του ΠΑΟΚ Κοσμίου, στον οποίο έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια (2017-2019), φορώντας ξανά απρόμαυρα, αφού είναι φανατικός οπαδός και του ΠΑΟΚ. Φέτος με τον Πανθρακικό σημέιωσε 7 τέρματα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και έιναι υποψήφιος στο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: Η ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινωνει την εναρξη συνεργασιας με τον Νανο Ζηση! Ο Ζησης,καταγεται απο την Αιανη Κοζανης και την περασμενη σεζον αγωνιζονταν με την φανελα του Πανθρακικου! Ακραιος επιθετικος αλλα και Σπαρτιατης στην αμυνα. Ο Ζησης ειναι ενα <<πολυεργαλειο>>! Καλως ηρθες Ζηση στον συλλογο μας!Σου ευχομαστε μια χρονια γεματη,υγεια,χαρες και επιτυχιες!