ΕΠΣ Έβρου: Ολοκληρώθηκε με… γεύμα και τυπικά η σεζόν στον Ακρίτα Ορμενίου

Στο βορειότερο άκρο του Νομού Έβρου και συγκεκριμένα στον Ακρίτα Ορμενίου βρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της περσινής σεζόν, ύστερα από την πρωτοβουλία της διοίκησης.

Γευμάτισαν σαν οικογένεια τηρώντας την παράδοση που έχει η διοίκηση να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το μήνυμα του Ακρίτα Ορμενίου:
Έκλεισε χθες και τυπικά η ποδοσφαιρική σεζόν με την καθιερωμένη μάζωξη στο γήπεδο μας όπου παίχτηκε ”μπαλίτσα” εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη καθώς τα βασικά ζητούμενα: καλό ποδόσφαιρο, εξέλιξη ποδοσφαιριστών, συμμετοχή στις προπονήσεις, αποτελέσματα ήταν όλα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ίσως θα μπορούσαμε βάσει του ποδοσφαίρου που αποδώσαμε να έχουμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς αλλά δεν ήταν αυτή η προτεραιότητα της χρονιάς που μας πέρασε.
Μια χρονιά που έκλεισε απότομα ενώ έτσι περίεργα έρχεται και η νέα με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί καθώς πάμε σε ΄΄θολά” νερά προς το παρών και ως προς τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και όσον αφορά το σκέλος των χοροεσπερίδων του καλοκαιριού που αποτελούν ένα σημαντικό έσοδο για όλες τις ομάδες.
Εμείς κινούμαστε για να παρουσιάσουμε σε κάθε περίπτωση μια καλύτερη ομάδα, και θα ενημερώνουμε τους φίλους του Ακρίτα για όλες τις εξελίξεις. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους μας που μας ακολουθούσαν παντού όπως και όλους του χορηγούς της ομάδας. Καλό καλοκαίρι σε όλους, πρώτα η υγεία και τα υπόλοιπα έρχονται…