Απουσία κόσμου αλλά παρουσία… πανό από την Θράκη η πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Μπορεί ο επαναληπτικός του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μην είχε κόσμο, αλλά δύο θρακιώτικα πανό από Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή ήταν παρόντα σε πολύ εμφανές σημείο πίσω από την μια εστία.

Το μαρτυρά αυτό το στιγμυότυπο από την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 2-0. Ανέτρεψε έτσι για την ιστορία το εις βαρος του 3-2 του πρώτου αγωνα της Τούμπας, τρεις μηνες πριν και θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ΑΕΚ που νωρίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αρη στην παράταση.

Για την ιστορία, οι Ξανθιώτες Βασίλης Τοροίδης και Γιώργος Ξενιτίδης δεν αγωνίστηκαν αλλά έζησαν πολύ έντονα τον αγώνα, με τον «Τόρο» να είναι ο πρώτος που έτρεξε πάνω στον Γιώργο Μασούρα με την επίτευξη του πρώτου τέρματος. Όπως αναμενόταν, από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο πρώην του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης προτιμήθηκε από τον πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης Ζίβλο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Εκανε ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις, αλλά δεν αρκούσαν για να φύγει με την πρόκριση ο δικέφαλος.