Β’ Εθνική: Αποχαιρέτησε την Κομοτηνή ο Γιώργος Παλάσκας και συνεχίζει στα Γρεβενά (+video)

Μετά απο τρεισίμισι χρόνια παρουσίας στον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο Γιώργος Παλάσκας αποχαιρετά την ομάδα αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σπουδών του και θα συνεχίσει στην πατρίδα του και τον Πρωτέα Γρεβενών, παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΑΣ, συμπαίχτες και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο στην τελευταία προπόνησή του με την ομάδα, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς αθλητές και εξαιρετικό χαρακτήρα από καλή οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα ομάδα του Γιώργου δεν θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ όπως πέρυσι, αφού κληρώθηκε στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής για την ερχόμενη σεζόν, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής και ο Λεύκιππος Ξάνθης στον 4ο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή έχει ως εξής:

«Την τελευταία του προπόνηση με το ΓΑΣ Κομοτηνή, έκανε ο Γιώργος Παλάσκας και ξεκίνησε για τα Γρεβενά. Οι σπουδές τελείωσαν και σειρά έχει τώρα η στρατιωτική θητεία που θα γίνει στην πόλη του, όπου και θα αγωνιστεί στην Β εθνική με τον Πρωτέα Γρεβενών.
Συμπαίκτες-φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο μας. Έναν παίκτη εργατικό, παίκτη ομάδας, έναν καλό φοιτητή, έναν καλό προπονητή με τις ακαδημίες όπου δούλεψε και πάνω απ΄όλα έναν εξαιρετικό χαρακτήρα από καλή οικογένεια. Ο Γιώργος ήρθε με σεμνότητα στο ΓΑΣ πριν από 3,5 χρόνια, δούλεψε βελτιώθηκε, πρόσφερε και έγινε ένα με την ομάδα.
Γιώργο θα μας λείψεις, ελπίζουμε να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας
Καλή συνέχεια στη ζωή σου, με υγεία. Δεν λέμε αντίο, λέμε καλή αντάμωση»

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιώργου με την φανέλα του ΓΑΣ σε βίντεο που ανέβασε ο ΓΑΣ Κομοτηνη για να τον ευχαριστησει: