Super League: Προπόνηση στην Καβάλα για Ατρόμητο πριν την Ξάνθη και… ευχαριστίες προς Δερμιτζάκη! Η 20μελής αποστολή του Παντελίδη

Με πρωινή πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή της ομάδας του Ατρομήτου αναχώρησε ενόψει του εξ’ αναβολής αγώνα με την Ξάνθη με προορισμό την Καβάλα.

Το απόγευμα η αποστολή προπονήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, όπου και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. 

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ατρόμητος «θα ήθελε να ευχαριστήσει για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, τη Διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή της, κ. Παύλο Δερμιτζάκη».

Την 20μελή αποστολή που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.

Ο Χαρίσης διαγνώστηκε με διάστρεμμα από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν ακολούθησε την αποστολή αλλά πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του ακόμα και στο επόμενο ματς με την ΑΕΛ στο Περιστέρι κρίνεται αμφίβολη.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή του Ατρομήτου προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης και θα προπονηθούν και την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

list xanthi atromitos play out