Super League: Με Εντουάρντο στην αποστολή η Ξάνθη ενόψει Ατρομήτου! Εκτός ο τιμωρημένος Κάστρο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικης των πλέι άουτ της Super League 1 κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση το απόγευμα. Ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την μικρής διάρκειας προετοιμασία της, με τον Ματίας Κάστρο να μην υπολογίζεται από τον Νίκο Καραγεωργίου, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο από τα δύο τελευταία δελτίο Τύπου της ομάδας καθίσταται σαφές ότι όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή, κατά συνέπεια και ο Εντουάρντο που παρά τον τραυματισμό του προ 10ημερου στον Βόλο, φαίνεται ότι κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις θα επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ.

ΆΛλωστε τελικά δεν υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο όπως οι αρχικοί φόβοι και εν τέλει την προηγούμενη εβδομάδα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Μένει να δουμε αν θα τον χρησιμοποιήσει ο Καραγεωργίου και εφόσον το πράξει, αν θα συμβεί από το ξεκίνημα του ματς.

Μετά το πέρας των ασκήσεων τακτικής και των τελειωμάτων φάσεων, το προπονητικό επιτελείο επέλεξε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή της για τον αγώνα της Τετάρτης (20:00) ενώ η τελική 20άδα θα γίνει γνωστή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.