Νέος πρόεδρος ο Κώστας Αλεξόπουλος στο Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου! Η σύνθεση του νέου ΔΣ

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης «Κώστας Χριστοφορίδης» οι εκλογές για την ανάδειξη της εκτελεστική επιτροπής του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Έβρου μετά το πέρας της ψηφοφορίας το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και έγινε κατανομή αρμοδιοτήτων:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωστικίδης Παναγιώτης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρηστούδης Χρήστος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παπαπαντελής Νικήτας
ΤΑΜΙΑΣ: Ζαπαρτίδης Πασχάλης
ΜΕΛΟΙ: Αποστολίδης Δημήτριος, Βουρδόγλου Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Χαράλαμπος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Χατζησταντζίδης Αθανάσιος
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος και Ουζουνίδης Μαρίνος (του Δημητρίου)

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους προπονητές για την παρουσία τους στη διαδικασία αρχαιρεσιών του Συνδέσμου. Η εντυπωσιακή προσέλευση των προπονητών μας αποτελεί μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, παράλληλα και ευθύνης εκ μέρους μας για την ανταπόκριση μας στις προσδοκίες και τα οράματα των συναδέλφων μας.

Θερμά ευχαριστήρια στην Εφορευτική μας επιτροπή, κκ Χατνάκη Δημήτριο και Σαριανίδη Γεώργιο και στο Νομικό μας Σύμβουλο κ. Νοτόπουλο Γεώργιο για την συμβολή τους στην ομαλή και τυπική τέλεση της διαδικασίας. Τέλος ευχαριστούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για την χορήγηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων και τη εξαιρετική φιλοξενία.

Με εκτίμηση
Η Νέα Εκτελεστική Επιτροπή
Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Έβρου.