Αποχαιρετά μετά από μια πενταετία τον Έβρο και επιστρεφει Κοζάνη ο «Δόλα»

Μετά από μια πενταετία με επιτυχίες στα γήπεδα του Έβρου στην Κοζάνη μετά το πέρας των σπουδών του επιστρεφει ο Σωκράτης Δολαπτσόπουλος. 

Ο 22χρονος (γεννηθείς στις 8/8/97) φοιτητής Δασολογίας αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις των χαφ αλλά μπορεί να σταθεί και ως κεντρικός αμυντικός και αποχωρεί από την ΠΑΕ Ριζίων αποχαιρετώντας μέσω διαδικτύου την ομάδα του.

Ο «Δολα» κατάγεται από το Ανθοχωρι Κοζανης και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ασπίδα Θουρίου, στον Ακρίτα Νέας Βύσσας, στα Ριζια και την ΑΕΔ στην Γ’ Εθνική, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημια Βόιου και μετά την Δράση Τσοτυλίου. Μάλιστα έχει αρκετές προτάσεις από την Κοζάνη μόλις μαθεύτηκε ότι επιστρεφει από τον Έβρο.

Η ανάρτηση του Δολαπτσόπουλου: Όλα τα ωραία έχουν αρχή – μέση και τέλος, συναισθήματα που δεν εκφράζονται με λόγια, απλά ένα τεράστιο ευχαριστώ όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια της ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ,εύχομαι να πετύχει τους στόχους της την νέα σεζόν και να βρίσκεται εκεί που της αξίζει πραγματικά. ΠΑΕΡ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΕΡΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!