Τραγωδία! Πέθανε την ώρα της γέννας μόλις στα 31 της μια βασική αντίπαλος της Άννας Κορακάκη

Στα 31 της χρόνια την ώρα που έφερνε στον κόσμο το παιδί της “‘έφυγε” από τη ζωή η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς Μομτσιλόβιτς. 

Η Σέρβα που τον Φεβρουάριο του 2020 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας, εκεί όπου η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, έχασε τη μάχη με τη ζωή πάνω στη γέννα. 

Όπως έγινε γνωστό έπασχε από προεκλαμψία και δεν άντεξε. Είχε γεννηθεί το 1990 και είχε συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2016. Αποτελούσε όπως μαρτυρά και το αποτέλεσμα του Φεβρουαρίου μια απί τις βασικές αντιπάλους της Κορακάκη, η οποία έχει χρυσά σε Παγκόσμια και Ολυμπιακούς αλλά μέχρι τον Φλεβάρη δεν είχε μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στην καριέρα της η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς Μομτσιλόβιτς είχε κατακτήσει μεταξύ άλλων 8 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ένα σε Παγκόσμιο. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού αλλά και στην οικογένεια της Άννας Κορακάκη.

Μπορεί να ήταν αντίπαλες αλλά αυτό ίσχυε την ώρα του αγώνα, έξω από αυτόν όλοι οι αθλητές είναι φίλοι και μια τέτοια απώλεια και μάλιστα σε αυτήν την στιγμή προκαλεί σοκ. «Θλίψη, καλό παράδεισο», έγραψε και ο πατέρας και προπονητής της Δραμινής Ολυμπιονίκου.