Super League: Πέρασαν το πρωί από τεστ κορονοϊού οι Σιώπης και Λίτσκας στη Δόξα Δράμας

Από τεστ για κορονοϊό πέρασε το πρωί της Δευτέρας και το τέταρτο γκρουπ από ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται και οι Θρακιώτες Δημήτρης Σιώπης και Γιώργος Λίτσκας.

Το τεστ πραγματοποίηθηκε το πρωΐ της Δευτέρας (22/6), σε μια διαδικασία που όπως αναφέρουν οι «Μαυραετοί» στην ανακοίνωσή τους, ίσως να ολοκληρωθεί ακόμη και την Τρίτη.

Αναλυτικά, η ενημέρωση:

«Το τέταρτο γκρουπ στελεχών της Δόξας Δράμας πέρασε το πρωί της Δευτέρας από τις εξετάσεις κορωνοϊού, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται σύντομα, ενδεχομένως και αύριο (κυρίως για μέλη του τεχνικού επιτελείου).

Από το ιατρικό κλιμάκιο ελέγχθηκαν με τα απαραίτητα τεστ για τον COVID-19 οι ποδοσφαιριστές των «Μαυραετών», Τάσος Κρητικός, Δημήτρης Σιώπης, Κωνσταντίνος Πλέγας, Γιώργος Λίτσκας και Αντώνης Αναστασίου.

Οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, πιθανόν και σήμερα, για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2, θα καθορίσουν και τις επόμενες κινήσεις της Δόξας, για το αν υπάρξει επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις ή αυτό τελικά κριθεί περιττό.»