Super League: Νίκησε στην Λαμία ο Πανιώνιος και πλησίασε στον πόντο την Ξάνθη πριν το μεταξύ τους ματς

Ο Πανιώνιος πήρε την νίκη με 0-1 μέσα στην Λαμία για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και μείωσε στον πόντο την διαφορά από τον ΑΟΞ, που όμως έχει το εμβόλιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια, πριν αναμετρηθούν μεταξύ του σε μια αναμέτρηση ζωτικής σημασίας το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη.

Το μοναδικό γκολ για την νίκη του Πανιωνίου πέτυχε ο Σωτήρης Τσιλούλης που πανηγυρίστηκε από τους φιλοξενούμενους σαν να κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ για κακή του τύχη στην συνέχεια τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το ματς με την Ξάνθη. Στην θέση του πήρε ο πρώην της Ξάνθης και του Πανθρακικού Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος έδειξε αρκετά δραστήριος στο διάστημα που αγωνίστηκε κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες.

Η αδιάφορη Λαμία του πρώην κόουτς του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου στο μεγαλύτερο διάστημα έδειξε πως είχε το μυαλό της στις… διακοπές. Δεν απείλησε ουσιαστικά καθόλου τον Πανιώνιο, παρά μόνο με ένα μακρινό σουτ του Μπεχαράνο στο 85′, ενώ έμεινε και με 10 παίχτες στο 92′ μετά από την δεύτερη κίτρινη του Βασιλόγιαννη. Μένει να φανεί αν θα δείξει την ίδια… αδιαφορία και στο ματς με την Ξάνθη στο ίδιο γήπεδο σε 12 μέρες.

Από την άλλη ο Λεωνίδας Βόκολος διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών (και όχι μόνο) που έχει ο Πανιώνιος από την αρχή της σεζόν και πέτυχε την νίκη που ήθελε όσο τίποτα άλλο στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία κόντρα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό, που αποτελούν τους αντιπάλους του σε αυτήν την προσπάθεια. Πλέον η μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.