Ξεκάθαρος Καραγεωργίου: «Αν όλες οι ομάδες παίξουν ανταγωνιστικά η Ξάνθη δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί»

Ξεκάθαρα ανώτερη του Παναιτωλικού εμφανίστηκε στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ η Ξάνθη. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ ο προπονητής της ομάδας της Θράκης Νίκος Καραγεωργίου, στην επιστροφή του ως κόουτς στα Πηγάδια μετά από 7 χρόνια.

«Θα μπορουσαμε να εχουμε κερδισει το παιχνίδι. Ημασταν ανώτεροι. Η αποβολή έπαιξε σπουδαιο ρολο. Αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι ο παραγων τυχη. Επρεπε να βαλουμε 4 με 5 γκολ, ισως και περισσοτερα. Με την τύχη ή αν θέλετε την ικανότητα του αντιπαλου να κανει αυτήν την εκτέλεση στο φάουλ, το ματς ηρθε ισοπαλια. Και με 10 παικτες που παίζαμε όμως, βγήκαμε μπροστά αλλά δεν τα καταφεραμε.

Δεν πειράζει όμως. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα κινδυνεύσουμε. Μονο ενα κακό εχουμε, οτι δεν παιξαμε το πρωτο μας παιχνιδι. Θα το παιξουμε Τεταρτη και αυτό μας δυσκολευει πολυ. Βρεθήκαμε μπλεγμένοι. Μετά το αναβληθέν ίσως είμαστε και πάλι 3οι απο το τελος. Αν παιχτει ενα πρωταθλημα που να ειναι ανταγωνιστικο, η Ξάνθη δεν θα έχει πρόβλημα. Υπαρχουν και ομαδες που δεν εχουν στοχο αλλά αν παίξουν σωστά σε όλα τους τα παιχνίδια, η Ξάνθη θα παραμείνει».

Σε ερώτηση αν ειναι τελικός το ματς με τον Ατρόμητο ο Καραγεωγρίου ήταν ξεκάθαρος: «Οχι, δεν ειναι τελικος με τον Ατρομητο γιατι εχουμε και άλλα παιχνιδια. Δεν τελειωνουμε αν κερδισουμε ουτε υποβιβαζομαστε αν χασουμε». Τέλος, στη συνέχεια ρωτήθηκε για την μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 2η θέση, τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις αλλά ειδικά για τον ΠΑΟΚ σχολίασε κάτι που έχει αντίκτυπο και στην Ξάνθη: «Αποπροσανατολιζεται ο παικτης με τα δικαστικα. Δεν ξερεις ποιος ειναι ανωτερος».