Στην Θράκη ο πρώτος διεθνής αγώνας μετά την άρση των περιορισμών με επτάρα των Παλαιμάχων του Πανθρακικού επί Κάρλοβο

Στο γήπεδο του Μεσοχωρίου πραγματοποιήθηκε το απογευμα φιλικος ποδοσφαιρικός αγωνας ανάμεσα στους παλαιμάχους του Πανθρακικού και τους παλαιμάχους της βουλγαρικής ομάδας Κάρλοβο.

Ισως ήταν το πρώτο διεθνές ματς στον κόσμο, σίγουρα πάντως με εμπλοκή ομάδας της χώρας μας, από την άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού. Άλλωστε πολλά σύνορα παραμένουν κλειστά ενώ για τους βούλγαρους πολίτες άνοιξαν μόλις την περασμένη Δευτέρα.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Έλληνες ήταν σαφώς ανώτεροι και επικράτησαν των Βουλγαρων αντιπάλων τους με σκορ 7-2. Για την ομάδα του Πανθρακικού αγωνίστηκαν οι Κιουτσούκης, Καζας, Βλαδίμηρος, Καραβετης, Παπάζογλου, Πετμεζας, Σαββακης, Μαλουσης, Παχουμης, Τζελέπης, Γκαζος, Στεργιου και Θεολόγου.

Η ομάδα των Παλαιμάχων του Πανθρακικού έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για φιλικά μετά την άρση της καραντίνας, με το επομενο να προγραμματίζεται με την γειτονική ομάδα της Ξάνθης. Γεγονός ωστόσο είναι ότι με αυτό το φιλικό με τους Βούλγαρους πιθανόταα οι Παλαίμαχοι να έγραψαν ιστορία, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο τραπέζι…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.