Χωρίς ποινές από κάρτες θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν όλοι σχεδόν οι παίκτες σε Γ’ Εθνική και Τοπικά των ΕΠΣ

Χωρίς ποινές από κάρτες θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες στα ερασιτεχνικά και όχι μόνο πρωταθλήματα ή τουλάχιστον οι περισσότερες.

Η ΕΠΟ στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της την περασμένη Παρασκευή «αποφάσισε να προσμετρηθεί στην έκτιση των ποινών ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων και ομάδων, κατά το μέρος που θα μπορούσαν να εκτιθούν, οι εναπομείναντες αγώνες τους μέχρι τη λήξη των πρωταθλημάτων που συμμετείχαν».

Αυτό σημαίνει ότι αν ένας παίκτης είχε φάει πχ κόκκινη στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκε και συνέπεσε με την τελευταία αγωνιστική προ της διακοπής στο πρωτάθλημα που συμμετείχε και στον βαθμό που αυτό διεκόπη οριστικά, δεν θα έχει την ποινή να μεταφέρεται στη νέα σεζόν αφού θεωρητικά θα είχε εκτιθεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Δεδομένουτ επίσης ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν πολλές οι αγωνιστικές που απέμενεναν (δύο στην Γ’ Εθνική και μέχρι και… 9 στην ΕΠΣ Θράκης για παράδειγμα), δύσκολα θα υπάρχουν ποινές που δεν θα μπορούσαν να έχουν εκτιθεί σε αυτό το διάστημα ώστε να τις κουβαλάει κάποιος και τη νέα σεζόν.