Γ’ Εθνική: Και επίσημα τέλος από τον Νέστο Χρυσούπολης ο Μανώλης Δεμένικος

Εναν μήνα πριν το ThrakiSportS είχε αποκαλύψει ότι ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος δεν θα συνεχίσει στον Νέστο Χρυσούπολης.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook επιβεβαίωσε το τότε ρεπορτάζ του ThrakiSportS, με τον ίδιο να ευχαριστεί συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση για τη συνεργασία.

Ο ίδιος αγωνίστηκε σε όλα τα ματς της φετινής επιτυχημένης σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο για τον Νέστο και αποχωρεί από την ομάδα έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αυτήν την περίοδο προπονείται στην Ξάνθη με τον Γιουράι Μπούτσεκ και εξετάζει προτάσεις που έχει από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, γειτονικών νομών. Η ανάρτησή του Δεμενικου έχει ως εξής:

Μια δύσκολη χρονιά απο πολλές απόψεις έφτασε στο τέλος της και μαζι της έρχεται και το δικό μου στο Νέστο… Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση για την συνεργασία μας αυτή την χρονιά, να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους ξεχωριστά και στην ομάδα για την επόμενη δύσκολη σεζόν που έρχεται.!!!