«Έσκασε» κατασχετήριο του Ακη Σιδηρόπουλου κατά Εθνικού για χρωστούμενα ύψους 25.000 ευρώ

Ακόμη πιο κοντά στην αποχώρηση από την Volley League βρίσκεται πλέον ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου αφενός ΔΕΝ φάνηκε να υπάρχει διάθεση από κάποιον να αναλάβει τη διοίκηση, αφετέρουν γνωστοποιήθηκε ένα νέο πολύ σημαντικό πρόβλημα που αφορα μια από τις σημαίες του συλλόγου.

Ο λόγος για τον επί χρόνια αρχηγό του και μετέπειτα μέλος του ΤΑΑ Άκη Σιδηρόπουλο, ο οποίος έκανε προσφυγή και πέτυχε να εκδόσει διαταγή πληρωμής για χρέη προς το πρόσωπό του από τα χρόνια που αγωνίζονταν ως παίκτης που ανέρχονται στα 25.000 ευρώ. Εξαιτίας μάλιστα αυτής της κίνησης, όπως ανακοίνωσε στο σώμα της ΓΣ ο πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης, έχουν παγώσει όλοι οι λογαριασμοί της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ενώ όπως τονίστηκε ακόμα και η επιχορήγηση των 60.000 ευρώ από την δημοτική αρχή προς τον σύλλογο είναι στον «αέρα».

Ο πρόεδρος του ΜΓΣ δεσμεύθηκε να κάνει νέες προσπάθεις να έρθει σε διακανονισμό με τον Σιδηρόπουλο, υποστήριξε ωστόσο ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειές του απέβησαμ άκαρπες αφού ο ίδιος ζητά να του καταβληθούν άμεσα τουλάχιστον 17.000 ευρώ, κάτι που ο σύλλογος αδυνατεί να πράξει. Αν πάντως δεν βρεθεί λύση, γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρξει μεγάλο ζήτημα για όλα τα τμήματα του Εθνικού και όχι μόνο για το βόλεϊ που έτσι κι αλλιώς δείχνει να οδηγείται στην απαξίωση, καθώς ουδείς στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για να εισέλθει στα διοικητικά του.

Η απόφαση της διοίκησης είναι αν δεν ανατρπαπούν τα δεδομένα μέχρι τις 30 Ιουνίου που είναι η τελική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στην Α1 Ανδρών, ο σύλλογος θα δηλωθεί σε κατώτερη κατηγορία. Είτε δηλαδή την Pre League αν δημιουργηθεί, είτε στην Α2 Ανδρών αν κριθεί ότι και η Pre League είναι ακριβή είτε ακόμα και στο τοπικό της ΕΣΠΕΘΡ, εφόσον δεν υπάρξουν κενές θέσεις στην Α2 Ανδρών. Οπως άλλωστε έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ, αν δεν υπάρξουν κενές θέσεις ενδέχεται η αποχώρηση από τη Volley League να σημαίνει ελεύθερη πτώση στα τοπικά για όποιες ομάδες τις κάνουν.

Από εκεί και πέρα ο Αυγερινός Μεσινέζης αποκάλυψε ότι η κεντρική διοίκηση του ΜΓΣ ΕΘνικός βρίσκεται στα δικαστήρια και με την πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ Χρύσα Λουπασάκη, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει παραδώσει τα βιβλία του συλλόγου ώστε να γνωρίζουν ποιες είναι οι οφειλές. Η εκτίμηση πάντως των ανθρώπων της κεντρικής διοίκησης είναι ότι οι συνολικές οφειλές προς ΙΚΑ, Εφορίες, παίκτες, προπονητές κλπ μόνο για το τμήμα βόλεϊ ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ.