ΕΠΣ Θράκης: Στην Ελπίδα Σαπών συνεχίζει ο πρώην διαιτητής και μέσος ΑΟΞ και Πανθρακικού Γιώργος Παπαγεωργίου

Μετά από δυο χρόνια στον Ορφέα Ξυλαγανής ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Παπαγεωργίου θα συνεχίσει την καριερα του στην Ελπίδα Σαπών.

Ο Παπαγεωργίου επέστρεψε προπέρυσι στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής μετά από 7 σχεδόν χρόνια ως διαιτητής και στην διετία ήταν από τους κορυφαίους της ομάδα του, με την Ελπίδα να αποκτά εναν ποδοσφαιριστη που ηθελε από προπερσι.

Ο 35χρονος (6/4/1985) Παπαγεωργιου ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, και ήταν μέλος στα κλιμάκια της ΕΠΣ Θρακης, όπου ξεχώρισε με τους σκαουτερ του Αρη να τον παίρνουν και τον Γιάννη Μιχαλίτσιο να εντυπωσιάζονται από τον 17χρονο τότε Γιώργο και να τον επιλέγουν για τις δυνατές ακαδημίες της ομάδας.

Η διοικητική αναταραχή στον Άρη και η προαγωγή του Μιχαλίτσιου στην πρωτη ομάδα χαλάνε την μετακίνηση του Παπαγεωργίου που με προπονητη τον Νίκο Καραγεωργίου συνέχισε στις ακαδημίες της Ξάνθης. Εκει αποχωρεί μια σεζόν πριν τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα της ομάδα Κ20 και συνεχίζει στον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής στην χρονιά της ανόδου στην Β’ Εθνική με προπονητή των Κώστα Βασιλακακη.

Περνά όμως στην σχολή αστυνομίας και μετακομίζει στον ιστορικό Φωστήρα,  με τον Αστερα Αιγείρου να ειναι ο επόμενος σταθμός του. Ακολουθει ο Πανθρακικός την πρωτη χρονιά μετά την πτώση από την Α’ Εθνική, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο Εχίνος του Τόλη Κουτρουλού, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου του Σάββα Αιβαζη και τελευταία του ομάδα ήταν η Νέα Χηλή Εβρου του Νίκου Μπαχαρίδη το 2011.

Τα τελευταία χρόνια ήταν διαιτητής στην ΕΠΣ Θράκης, ενω είναι μέλος της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Με τον Παπαγεωργίου που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ η Ελπίδα ενισχύεται σημαντικά με έναν ποιοτικό και έμπειρο παικτη και συνεχίζει με ηρεμιά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.