Επιστρέφει στους πάγκους ο Στέλιος Κατρακυλάκης

Στους πάγκους επιστρέφει ως προπονητής ο πρώην τεχνικού διευθυντής της Ξάνθης και προπονητής της ΠΑΕ Θράκη Στέλιος Κατρακυλάκης.

Ο 61χρονος (2/7/59) σε λίγες ημέρες προπονητής επιστρέφει στον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης με στόχο τον πρωταθλητισμο και την πειστροφή στην Γ’ Εθνική.

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης είναι από τους πρώτους Έλληνες που έπαιξαν ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και αφού έκανε όνομα με τους Ορφέα Ελευθερούπολης και ΑΟΚ, στη συνέχεια μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της Τιρόλ, όπου έμεινε για τρία χρόνια.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ξαναέφυγε για Αυστρία, όπου έπαιξε στην Σπορτκλαμπ Βιέννης, παίρνοντας ταυτόχρονα το δίπλωμα του από τη Γυμναστική Ακαδημία της Αυστρίας.

Εργάστηκε ως προπονητής στον ΑΟΚ, πέρασε από όλα σχεδόν τα πόστα στη γειτονική Skoda Ξάνθης (προπονητής, γενικός διευθυντής, σκάουτερ), επέστρεψε στην Καβάλα, ενώ για δυόμιση χρόνια ήταν στον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης, Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, Δόξας Δραμας.

H ανακοίνωση του Ορφέα Ελευθερούπολης: Ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Στέλιου Κατρακυλάκη στη θέση του προπονητή του συλλόγου μας. Ο Στέλιος επιστρέφει στην οικογένεια του Ορφέα αν και δεν έλειψε ποτέ.
Ήταν πάντοτε μέλος μας.
Παράλληλα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων, ο Στέλιος Κατρακυλάκης συνεχίζει το έργο του και στην Ακαδημία Ελπίδες Καβάλας στην οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια.