Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Κώστας Φλίσκας και αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Πανσερραϊκό

Η σημαία της Ξάνθης, ο Κώστας Φλίσκας, κρέμασε κάπως άδοξα τα παπούτσια του αφού αναγκάστηκε απότομα να αποσυρθεί λόγω ΄μια περιπέτειας υγείας στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Όλα πλέον δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα. Στην αρχή της σεζόν τιμήθηκε για την προσφορά του από την Ξάνθη και είναι δεδομένη η πρόθεση της διοίκησης να αξιοποιηθεί στην ομάδα.

Για την ώρα όμως διαμένει στις Σέρρες, δεν μπορεί να παρίσταται στην Ξάνθη και με αυτό το δεδομένο, η ομάδα του Πανσερραϊκού έκανε την κίνηση ματ και του κατέθεσε πρόταση να αναλάβει γενικός αρχηγός των πρωταθλητών του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής στην νέα τους προσπάθεια στην Football League.

Ο Κώστας Φλίσκας αποδέχθηκε την πρόταση – πρόκληση και επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, έστω και από άλλο πόστο. Η ανακοίνωση των Σερραίων αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Κώστα Φλίσκα, που αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού.
Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, μια σπουδαία προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τον ρόλο του αρχηγού των αποδυτήριων. Καλή επιτυχία.

Μίνι Βιογραφικό:
Ο Κώστας Φλίσκας είναι γεννημένος στις 29/12/1980 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για μια σεζόν το 2004/05 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Από το 2005 έως το 2019, φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Ξάνθης, με επιτυχία. Για 8 χρόνια αποτέλεσε τον αρχηγό των Θρακιωτών και αναδείχτηκε τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ξάνθης. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του, κατέχει το ρεκόρ, του μακροβιότερου ποδοσφαιριστή σε έναν σύλλογο, της Super League.