Θηλιά για την Ξάνθη! Όρισαν το άλλο Σάββατο το ματς παραμονής με τον ξεκούραστο Πανιώνιο

Ανακοινώθηκε από την Λίγκα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος των πλέι άουτ και όπως έγινε γνωστό, το Πανιώνιος – Ξάνθη που σε μεγαλο βαθμό θα κρίνει την υπόθεση παραμονή ορίστηκε το άλλο Σάββατο.

Αυτό σημαίνει ότι η κουρασμένη Ξάνθη που θα προέρχεται από δύο κρίσιμα ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή και τον Ατρόμητο την Τετάρτη θα κληθεί να αντιμετωπίσει με μόις δυο μέρες ξεκούρασης τον ξεκούραστο Πανιώνιο, που θα έχει όλον τον χρόνο να ξεκουραστεί.

Προκαλεί απορία που δεν ορίστηκε το συγκεκριμένο ματς Κυριακή ή Δευτέρα, δεδομένου ότι θα έχει και μεσοβδόμαδο παιχνίδι η Ξάνθη αλλά και που δεν υπήρξε κάποια αντίδραση στον ορισμό αυτό από τους εκπροσώπους της Ξάνθης στο ΔΣ της Λίγκας που του αποφάσισε.

Σε αντίθεση με την Ξάνθη, ο Ατρόμητος που επίσης θα έχει το μεσηβδόμαδο ματς στα Πηγάδια θα αντιμετωπίσει για την 4η αγωνιστική την ΑΕΛ την Δευτέρα, έχοντας δυηλαδή επιπλέον δύο 24ωρα ξεκούρασης σε σχέση με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι και την 5η αγωνιστική η Ξάνθη θα αγωνιστεί πρώτη χρονικά και θα ξέρουν το αποτέλεσμά της Παναιτωλικός και Πανιώνιος όταν θα αγωνιστουν αυτοί. Τις δυο τελευταίες αγωνιστικές θα διεξάγονται όλα τα ματς ίδια μέρα και ώρα.

Αναλυτικά το προγραμμα των πλέι άουτ: