Γ’ Εθνική: Δοκιμαστικά για νεαρούς ταλαντούχους στην Αναγέννηση Θαλασσιάς

Σε δοκιμαστικά προσκαλούνται ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2001 και 2002 από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του ρόστερ της τελευταίας ενόψει Γ’ Εθνική.

Αρκετό έντονο αναμένεται να είναι το νεανικό στοιχείο στο ρόστερ των πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης, στην παρθενική τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τη σεζόν 2020-2021.

Υπό το πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Θαλασσιάς αποφάσισε να προχωρήσει στην διαδικασία των δοκιμαστικών για ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2001 και 2002, δίνοντας την ευκαιριά στους νεαρούς αθλητές να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

Δοκιμαστικά αθλητών……..

Αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2001 και 2002 για δοκιμαστικά στην Αναγέννηση !

Η ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιας στην προσπάθεια της να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ’ εθνική κατηγορία και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να συμμετάσχουν σε αυτήν , ξεκινάει δοκιμαστικά για αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2001 και 2002, στο δημοτικό γήπεδο Θαλασσιάς . Όσοι αθλητές από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ενδιαφέρονται , μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6945556534 με τον κ. Κουτρουλό Απόστολο

Οι ημέρες των προπονήσεων θα ανακοινωθούν σύντομα.