«Έσκασε» προσφυγή του Δημήτρη Κυριακίδη στον Παναιτωλικό παραμονές του ματς σωτηρίας στην Ξάνθη

Ο Παναιτωλικός δεν μας έχει συνηθίσει σε δικαστικές διαμάχες με ποδοσφαιριστές του για οφειλόμενα αλλά φαίνεται ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά που αποκτά ξεχωριστή σημασία όταν αφορά Χρυσουπολίτη πρώην παίκτη της Ξάνθης και γίνεται λίγες μέρες πριν το ματς – τελικό για την σωτηρία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Είχε αποδειχθεί καθόλα «Κύριος» ο Κωστούλας όλα αυτά τα χρόνια που έχει το… πηδάλιο στο Αγρίνιο, αλλά η πρώτη προσφυγή είναι γεγονός για τα «καναρίνια» και αυτή έρχεται μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στους «κυανοκίτρινους» (είχε πάει αμέσως μετά την παρουσία του στην Ξάνθη).

Ο 34χρονος τερματοφύλακας που έλκει την καταγωγή του από την Χρυσούπολη, από πέρσι το καλοκαίρι ήταν σε… «καραντίνα» και προπονούταν το μεγαλύτερο διάστημα μόνος του, αφού δεν κατάφερε όπως μετέφερε στους διοικούντες να βρει ομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, που βγήκαν στον αέρα βράδυ Παρασκευής, προπαρασκευή του Ξάνθη – Παναιτωλικός, ο Δημήτρης Κυριακίδης κινήθηκε νομικά εις βάρος των «κυανοκίτρινων».

Αν και τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε μια προσπάθεια από πλευράς διοίκησης να επιστρέψει ο καταγόμενος από την Χρυσούπολη πορτιέρε στις προπονήσεις, η στάση του παραμονές του αγώνα με τον Ιάλυσο έφερε την οριστική ρήξη στις σχέσεις του με την ΠΑΕ – επισημαίνει το δημοσίευμα του Sportime που είναι σίγουρο ότι προκαλεί αναστάτωση στην ομάδα του Αγρινίου λίγες ώρες πριν αναχωρήσει οδικώς για το παιχνίδι της Κυριακης τα Πηγάδια.