Ζητά αναβολή του αγώνα του ο Πανιώνιος αν αναβληθεί και το Παναιτωλικός – Ξάνθη

Με ανακοίνωσή του το πρωί της Πεμπτης και ενόψει του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας που θα αποφασίσει τον ορισμό του αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος αλλά λογικά θα λάβει τις αποφάσεις και για το Ξάνθη – Παναιτωλικός, ο Πανιώνιος ζητά την αναβολή και του δικού του αγώνα με τη Λαμία εφόσον υπάρξει τέτοια και στα Πηγάδια.

Οπως υποστηρίζουν οι κυανέρυθροι, μόνο έτσι θα αποτραπεί να δημιουργθούν συνθήκες ανισότητας στα πλέι άουτ, αφού οι αντίπαλοί του θα γνωρίζουν ήδη τα αποτελέσματα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα καταθέσει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία, σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη απόφαση της διοργανώτριας για το παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός.

Καταλαβαίνουμε και συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στον ακριτικό νομό, όμως με ήδη ένα παιχνίδι της Ξάνθης να έχει αναβληθεί (αυτό με τον Ατρόμητο), σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει και με δεύτερη αναμέτρηση, δημιουργούνται αυτομάτως συνθήκες ανισότητας στην διαδικασία των play out.

Σε μια διοργάνωση, όπου τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν είναι δυνατόν, η μια εξ αυτών να δώσει τα παιχνίδια της γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των άλλων δύο.

Ζητούμε από την διοργανώτρια αρχή να διασφαλίσει τους όρους ισονομίας και να προστατεύσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.