Ορίστηκε η δικάσιμος στο CAS παρά τις αντιρρήσεις της Ξάνθης για την σύντομη ημερομηνία

Η 6η Ιουλίου φαίνεται ότι κλείδωσε οριστικά ως η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση από το CAS για την περιβόητη υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης. 

Οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός που έχουν κάνει και τις σχετικές προσφυγές αποδέχθηκαν την ημερομηνία που είχε προτείνει το Ανώτατο Δικαστήριο και πλέον η 6η Ιουλίου είναι η οριστική ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση για την σχετική υπόθεση. 

Υπενθυμίζεται ότι ως προς την συγκεκριμένη ημερομηνία σύμφωνα με διαρροές είε εκφράσει αντίθεση η ΠΑΕ Ξάνθη, που είχε ζητήσει δύο εβδομάδες επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστεί.

Η ΠΑΕ Ξάνθη σε αντίθεση με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν προσέφυγε στο CAS αλλά το ίδιο το δικαστήριο την ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις και την έχει καταστήσει οιωνεί διάδικο καθώς γίνεται αντιληπτό ότι η όποια απόφασή του όχι απλά την ενδιαφέρει αλλά άμεσα την επηρεάζει.

Πλέον η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία με την εκδίκαση από το Ανώτατο Δικαστήριο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει οριστικές απαντήσεις.