Κανονικά στην Ξάνθη τα ματς – Άναψαν το πράσινο φως οι αρμόδιες αρχές

Κανονικά στην Ξάνθη θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του ΑΟΞ με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, καθώς οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές άναψαν σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS το πράσινο φως για να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια στα Πηγάδια.

Θέτουν ωστόσο ως απαραίτητη προϋπόθεση οι φιλοξενούμενες ομάδες να ΜΗΝ διαμένουν – διανυκτερεύουν στο Νομό Ξάνθης. Αυτό σημαίνει ότι Παναιτωλικός την Κυριακή και Ατρόμητος όποτε οριστεί ο εξ αναβολής αγώνας (πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη) θα πρέπει να διαμείνουν σε ξενοδοχείο είτε σε Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη είτε στην Καβάλα και να μεταφερθούν στο γήπεδο κατευθείαν απο εκεί.

Από την Λίγκα σταθερά διευκρινίζουν ότι στο συγκεκριμένο θέμα αυτό που πάντα προέχει είναι η δημόσια υγεία και η τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Από την στιγμή που ανάβει λοιπόν το πράσινο φως από αυτές, έστω και με αυτές τις αυστηρές προϋποθέσεις, ο αγώνας της Κυριακής θα γίνει κανονικά όπως και ο εξ αναβολής με τον Ατρόμητο, όταν και όποτε οριστεί.