Volley League: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Κυριάκος Καμπερίδης

Παρελθόν από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Κυριάκος Καμπερίδης, ο οποίος αποχαιρέτησε τους πράσινους με δήλωσή του.

Ο Κυριάκος Καμπερίδης, είναι γιος του ανθρώπου που έμαθε βόλει την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, του Γιώργου Καμπερίδη.

Ο Έλληνας προπονητής που κάθισε στον πάγκο του τριφυλλιού για δύο σεζόν δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Με δήλωσή του αποχαιρέτησε την ομάδα, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την στήριξή της και ευχήθηκε ο σύλλογος να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ και τον κ. Γιαννακόπουλο για την στήριξη και την συνεργασία των δύο ετών. Δυστυχώς τα δεδομένα δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε. Ήταν τιμή μου που εργάστηκα για τον σύλλογο και συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους: αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες στο σύλλογο. Εύχομαι στο σύλλογο αλλά και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του κάθε επιτυχία. Εις το επανιδείν».