Κρέμασε τα παπούτσια του και συνεχίζει στα 24 του στον πάγκο της Νίκης Σητείας ο Βαγγέλης Γρίβας!

Νέα καριέρα αυτή του προπονητή σε μια ιστορική Κρητική ομάδα αν και μόλις 24 χρόνων έχει ξεκινήσει ο πρώην επιθετικός για 6 χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης Βαγγέλης Γρίβας.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού με 14 γκολ την περσινή σεζόν, μετά το πέρας των σπουδών του στην Κομοτηνή το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ, το μεταπτυχιακό με κατεύθυνση στην παιδαγωγική και δημιουργική μάθηση, αλλά και ολοκληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία επέστρεψε στην Σητεία και στην ιστορική Νικη αρχικά ως παίκτης και από τα τέλη Γενάρη ως προπονητής μετά τον τραυματισμό του.

O 24χρονος (1/9/95) επιθετικός από την Κρήτη κατάγεται από την Σητεία Λασηθίου ξεκίνησε την καριέρα του από την μεγάλη ομάδα της πόλης την Νίκη Σητείας και φέτος αν είχε διπλό ρόλο αναλαμβανοντας και τις ακαδημίες κατι που έκανε και στον Πανθρακικό και παίκτη οδήγησε την ομάδα ως πρώτος προπονητής παρά λίγο στην άνοδο στην Γ’ Εθνική αλλα λόγω κορωνοιού τερμάτισε τρίτος μια αγωνιστική πριν το φιναλε και με νίκη επαιρνε την άνοδο. Φέτος είχε ακόμα 8 τερματα πριν τον τραυματισμό του στον ωμο με την φανέλα της Νίκης Σητείας, ενω ως προπονητής είχε 5 νικες σε 6 αγώνες και με τερματα 27-1!

Αγωνίστηκε ακόμα στις ακαδημίες του ΟΦΗ, ενώ πέρασε και από τον ιστορικό Αθηναϊκό για έναν χρόνο. Στην συνέχεια λόγω σπουδών βρέθηκε στην Ροδόπη και έπαιζε για τρία χρόνια στην Ελπίδα Σαπών και στον Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και στον Πανθρακικό.