Και στη Β’ Εθνική με τους Χρήστο Βαχαρίδη και Λεωνίδα Μαγιάννη ο Λεύκιππος Ξάνθης

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και στρατηγοί που κερδίζουν παραμένουν στη θέση τους και αναβαθμίζονται. Τηρώντας αυτή τη λογική, η διοίκηση του Λεύκιππου ανακοινωσε το πρωί της Τετάρτης ότι και τη νέα σεζόν θα πορευθεί με το ίδιο επιτυχημένο δίδυμο στην τεχνική ηγεσία.

Ο Χρήστος Βαχαρίδης θα παραμείνει πρώτος προπονητής και στην Β’ Εθνική έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Λεωνίδα Μαγιάννη. Η ανακοίνωση του Λεύκιππου Ξάνθης εκδόθηκε το πρωί της Τετάρτης και έχει ως εξής:

Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους προπονητές Χρήστο Βαχαρίδη και Λεωνίδα Μαγιάννη και για την σεζόν 2020-21.
Ο Χρήστος Βαχαρίδης θα συνεχίσει να έχει την ευθύνη του ανδρικού μας τμήματος και στη Β’ Εθνική Ανδρών – μετά την πετυχημένη χρονιά στην Γ’ Εθνική και την άνοδο – με άμεσο συνεργάτη τον Λεωνίδα Μαγιάννη, ο οποίος συνεχίζει στη θέση του υπεύθυνου της Ακαδημίας, όπως και στον πάγκο της εφηβικής μας ομάδας.
Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης συγχαίρει τους δύο προπονητές για το έργο τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία και στις επόμενες “προκλήσεις” που βρίσκονται μπροστά μας, με υγεία, δύναμη και με κοινό μας γνώμονα το όραμα για ακόμη καλύτερες ημέρες!