67χρονος γνωστός επιχειρηματίας ο τρίτος νεκρός με Covid-19 στη Θράκη σε μια μέρα και 4ος σε 48 ώρες

Προβληματισμό προκαλούν οι θάνατοι ασθενών με Covid-19 από την Ξάνθη, και πιο συγκεκριμένα τον Εχίνο, που αυξάνονται διαρκώς.

Το βράδυ της Τρίτης ακόμα ένας άνδρας – γνωστός επιχειρηματίας  67 ετών – από τον Εχίνο με Covid-19 κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 14, από την έναρξη της πανδημίας στην Ξάνθη.

«Ο φίλος μου Χουσεϊν Γιαζιτσι (67 ετών) αποχαιρέτησε τη ζωή αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ξάνθης. Ο φίλος μου, που εδώ και λίγες μέρες έδινε αγώνα για τη ζωή του στην εντατική, δυστυχώς έχασε σε αυτόν τον αγώνα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του», έγραψε ο Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, από τον οποίο έγινε γνωστή στους περισσότερους η είδηση.

Πρόκειται για το τρίτο θύμα μέσα στην ίδια ημέρα, καθώς το πρωί της Τρίτης κατέληξε ένας ηλικιωμένος (74 ετών) από τον Εχίνο με Covid-19 στο ΠΓΝΑ ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας απεβίωσε και μια ηλικιωμένη γυναίκα (82 ετών) από την ίδια περιοχή. Οι ασθενείς είχαν και άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Μάλιστα εάν συνυπολογίσει κανείς πως και τη Δευτέρα ένας ηλικιωμένος με κορονοϊό από τον Εχίνο κατέληξε στην Αλεξανδρούπολη, διαφαίνεται ξεκάθαρα η έντονη ανησυχία για την εξέλιξη της νόσου στην περιοχή.

Η Ξάνθη καταγράφει πλέον αρνητικό ρεκόρ σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜΘ τόσο σε θανάτους όσο και σε κρούσματα.

Πηγή: https://www.xanthinea.gr/
και https://www.facebook.com/