Super League: Και τώρα… Παναιτωλικός! Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΞ

Με πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη (16/6) η προετοιμάσια της Ξάνθης ενόψει του αγώνα «τελικού» με τον Παναιτωλικό.

Έπειτα από την οδυνήρη ήττα της Κυριακής από τον Βόλο, κρίσιμη αποτελεί η εβδομάδα που διανύουμε στο στρατόπεδο του ΑΟΞ με αποκορύφωμα την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Στο πρωϊνό πρόγραμμα της Τρίτης, ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του επικέντρωσαν την προσοχή των παικτών στο πλάνο που θα ακολουθηθεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Εντουάρντο, ο τραυματισμός του οποίου στον αγώνα με τον Βόλο τον θέτει νοκ-άουτ ενόψει των επόμενων αγώνων, αν και υπάρχει νεώτερη εκτίμηση ότι γλιτώνει τα χειρότερα και μπορεί να επιστρέψει για τα τελευταία τρια ματς της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του ΑΟΞ:

Με πρωινές ασκήσεις συνέχισε την προετοιμασία της την Τρίτη η Xanthi FC. Μετά την αποκατάσταση της Δευτέρας, ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις σημερινές ασκήσεις εστιάζοντας την προσοχή των ποδοσφαιριστών στο πλάνο της ομάδας για την επόμενη αναμέτρηση, αυτή της ερχόμενης Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Xanthi FC Arena. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εντουάρντο που είχε αποχωρήσει τραυματίας από  την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.