Οι 5+4 εκπρόσωποι της Θράκης στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ στο Καβούρι

Από τις 10.00 το πρωί αναμένεται να γεμίσει η αίθουσα στο Divani Καβούρι της Βουλιαγμένης, έξω από την Αθήνα, για την προγραμματισμένη έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ που αφορά τροποποιήσεις στο καταστατικό σχετικά με τον χρόνο των εκλογών.

Πρόκειται για μια ΓΣ που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, αναβλήθηκε για τον Απρίλιο και εν τέλει για τον Ιούνιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Με την τροποποίηση του καταστατικού θα προβλέπεται ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν από αρχές Ιούλιου μέχρι 17 Οκτωβρίου για την παρούσα διοίκηση και στο τελευταίο εξάμηνο της θητείας τους για τις επόμενες διοικήσεις.

Στην ΓΣ λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι από όλα τα μέλη της ΕΠΟ που έχουν δικαίωμα ψήφου, δηλαδή ένας από κάθε ΕΠΣ με τον αναπληρωματικό του και ένας από κάθε ΠΑΕ της Super League 1 συν οι εκπρόσωποι της Football League και της Σάλας.

Σε σχέση με την Θράκη, στις επίσημες λίστες αναφέρονται 8+1 άτομα. Από ένας εκπρόσωπος και ένας αναπληρωματικός για ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη, ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ξάνθης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που μετέχει ως μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ.

Την ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ εκπροσωπεί ο πρόεδρος και διευθυντων σύμβουλος Αρης Πιαλόγλου ενώ ως αναπληρωτής του έχει δηλωθεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Στράτος.

Την ΕΠΣ Έβρου εκπροσωπεί ο πρόεδρός της Παντελής Χατζημαρινάκης ενώ ως αναπληρωτής του έχει δηλωθεί ο Ιωακείμ Τσουκνάδης, μέλος της ΕΕ της ΕΠΣ Εβρου.

Την ΕΠΣ Θράκη εκπροσωπεί ο πρόεδρός της Μάνος Γαβριηλίδης ενώ ως αναπληρωτής του έχει δηλωθεί ο ταμίας της Ένωσης της Ροδόπης Χρήστος Κουκουλάκης.

Τέλος, την ΕΠΣ Ξάνθης δεδομένου ότι ο Πανίδης είναι μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και μετέχει στην ΓΣ exofficio εκπροσωπεί ο αντιπρόςδρος της Γιώργος Τριάντης με τον Γιάννη Δαλακούρα να είναι αναπληρωτής του.

Αναλυτικά όλα τα ονόματα: