Μπηχτή Κασαμπαλή σε Μουστακίδη: «Οι προηγούμενοι κόουτς μάθαιναν… τάβλι τα κορίτσια της Νίκης;»

Ενα νέο επεισόδιο στην διαχρονική «κόντρα» του Σάκη Μουστακίδη και του Θανάση Κασαμπαλή είχαμε το βράδυ της Τρίτης.

Αμφότεροι πασαδόροι στα νιάτα τους και μάλιστα από τους κορυφαίους, αμφότεροι σημαντικές μορφές στην ιστορία του Εθνικού, αμφότεροι διδάσκουν το βόλεϊ στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

«Οποία απαξίωση όλων των προηγούμενων “συναδέλφων” όταν στην πρώτη σου δήλωση λες: …….Θα μάθω βόλεϊ στα κορίτσια….. Οι προηγούμενοι προπονητές μάλλον τα μάθαιναν τάβλι!!!», αναφέρει αιχμηρό σχόλιο που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Κασαμπαλή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Αν και δεν γίνεται κάποια παραπάνω αναφορά, είναι προφανές ότι αφορμή για την παρέμβαση Κασαμπαλή, που είναι τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αποτελεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Αλεξανδρούπολης από τον Σάκη Μουστακίδη πριν μία εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται οτι στην πρώτη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Σάκης Μουστακίδης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα μάθω βόλεϊ στα κορίτσια και θα πάρουμε κάποιες αθλήτριες από τα ΤΕΦΑΑ με μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή στην Α1 γυναικών. Θα δουλέψω με κέφι και μεράκι για 3-4 χρόνια και μετά θα κλείσω τα “βιβλία” μου».

Μάλιστα στην ανάρτηση Κασαμπαλή, που απέσπασε δεκάδες like πριν συμπληρωθεί μια ώρα παρουσίας στον διαδικτυακό αέρα, μεταξυ των επωνύμων σχολίων ήταν και αυτό του Απόστολου Μπεχτσούδη, που διατέλεσε μέλος του ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός στην προηγούμενη διοίκηση: «Βρήκε…..πεδίον δόξης λαμπρόν! Μάλλον θα τους χρεώσει και αυτούς τόσο που δεν θα συνέλθουν ποτέ! 🤔».

Μένει να φανεί αν ο Σάκης Μουστακίδης θα σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο Θανάσης Κασαμπαλής…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.