Για πέμπτη συνεχή χρονιά στον πάγκο του Χρυσού ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος

Με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο για πέμπτη συνεχή χρονιά στον πάγκο της και με νέο διοικητικό σχήμα θα πορευτεί η ΑΕ Χρυσού στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Kατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.

Ο 43χρονος Τρικαλινός προπονητής, που διετέλεσε βοηθός προπονητή του Ρόκα στον Πανθρακικό, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χρυσού τον Δεκέμβριο του 2016 και παραμένει από τότε στον πάγκο της.

Ο Αγγελόπουλος έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση της ομάδας και θα την καθοδηγήσει και στο νέο πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση της νέας διοίκησης της ΑΕ Χρυσού έχει ως εξής:

«Η νέα διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή μας Αχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος καλείται να οδηγήσει για ακόμη μια χρονιά την ομάδα μας σε πορεία πρωταθλητισμού. Οι συζητήσεις για την ανανέωση κράτησαν ελάχιστα λεπτά και αμέσως μετά έγινε ένας αρχικός σχεδιασμός για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας. Πέμπτη χρονιά μαζί λοιπόν. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή δύναμη για την ερχόμενη σεζόν. Η στήριξη και η συνεργασία όλων μας μαζί του για την επίτευξη των στόχων μας θα υπάρχει σε καθημερινή βάση, όπως άλλωστε λειτούργησε αυτή η πετυχημένη συνταγή τα προηγούμενα χρόνια».