Γ’ Εθνική: Κρίσιμο 15νθήμερο για το μέλλον της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου είναι το πιο κρίσιμο για το μέλλον της Ένωσης Αλεξανδρούπολης. Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτικής του συνέντευξη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Βασίλης Τσιομλεκίδης.

Ορόσημο είναι η γενική συνέλευση του συλλόγου, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Σε αυτήν θα γίνει καταμέτρηση των δυνάμεων ώστε να αποφασιστεί αν τελικά υπάρχουν τα εχέγγυα ώστε η ομάδα να επιχειρήσει τη νέα σεζόν το βήμα παραπάνω.

«Το διάστημα ως το τέλος του μήνα είναι το πιο κρίσιμο. Αν αποφασίσει ο Δήμος να στηρίξει, η ΕΠΣ και τα άλλα σωματεία, θα είναι διαφορετικά. Επίσης, σημασία έχει να δούμε και τους χορηγούς, αν θα μας βοηθήσουν πάλι. Αν κάναμε κάποιες διαφημιστικές πινακίδες φέτος, του χρόνου πρέπει να τις διπλασιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τσιομλεκίδης στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» της Δέλτα Τηλεόρασης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι σε ό,τι αφορά την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, φιλοσοφία της διοίκησης αλλά και του προπονητή Νίκου Ουσταμπασίδη είναι να στηριχθεί η ομάδα σε ντοπια παιδια και νεαρους παίκτες απο τις ακαδημίες της Αλεξανδρούπολης, διευκρίνισε ωστόσο ότι «αν θέλουμε το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουμε άνοδο στη Football League πρέπει να φέρουμε και 3-4 ξενους ποδοσφαιριστές».

Για να γίνει αυτό ωστόσο πρέπει να διατεθούν χρήματα και χρήματα θα διατεθούν από την νυν διοίκηση εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι στο πλευρό της προσπάθειας η πόλη και οι επιχειρηματίες της. Για αυτό και το προσεχές 15νθήμερο που γίνεται αυτό το άνοιγμα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοο, αφού από τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας που θ παρουσιαστούν στην ΓΣ της Ένωσης Αλεξανδρούπολης θα κριθεί η συνέχεια.