Γ’ Εθνική: Ανατροπή σκηνικού με την δεύτερη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Δράμα

Ανατροπή σκηνικού παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας Αμπελοκήπων, που ήταν έτοιμη να παραιτηθεί από το δικαίωμα ανόδου και συμμετοχής στη νέα Γ’ Εθνική.

Η πρόθεση παραίτησης από την άνοδο είχε φέρει ως συνέπεια το «διαζύγιο» με τον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη αναδεικνύοντας αυτόματα το σοβαρό ενδεχόμενο ανόδου της δευτεραθλήτριας, Δόξας Βώλακα (που ήταν θετική στο να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόκληση). 

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες και ύστατη προσπάθεια, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν όπως όλα δείχνουν την πολυπόθητη λύση και θα κατέβουν εκτός σοβαρού απροόπτου στη νέα Γ΄ Εθνική, ως δεύτερος εκπρόσωπος του νομού στην κατηγορία, μαζί με τον Πανδραμαϊκό», αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. 

Νέος πρόεδρος αναμένεται να μπει ο φαρμακοποιός, Γιάννης Παντούδης που θα μετέχει πρώτη φορά σε διοίκηση, με τον φετινό πρόεδρο Νίκο Καλλιονικίδη να παραμένει από άλλο πόστο στο σχήμα. Κανονικά θα συνεχίσει ο γενικός αρχηγός, Ανέστης Ζαμανόπουλος, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις, αλλά και έναρξη σχεδιασμού για το ρόστερ, αν δεν προκύψει νέα ανατροπή δεδομένων. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Θεόφιλος Ψυχογιός, σε νέα επικοινωνία με τη διοίκηση, ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης πείστηκε και γυρνά στους «κιτρινόμαυρους», ενώ στους Αμπελόκηπους συνεχίζουν και οι συνεργάτες του στο επιτελείο Ηλίας Παντζαρίδης (βοηθός-γυμναστής) και Ανέστης Ιατρού (προπονητής τερματοφυλάκων).