ΕΣΧΑΜΑΘ: Πλειοψηφία Εβριτών στο νέο ΔΣ αλλά από Δράμα ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας και ο ταμίας

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της ΕΣΧΑΜΑΘ και των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το νέο ΔΣ είναι επταμελές και το ενδιαφέρον είναι ότι τέσσερα από τα επτά μέλη προέρχονται από την Αλεξανδρούπολη, αλλά τα τρία μέλη που είναι από την Δράμα (όπου έχει και την έδρα της η Ενωση) κρατάνε τις θέσεις κλειδιά του προεδρείου.

Πρόεδρος εξελέγη ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Προσοτσάνης Μιχάλης Ηλιάδης που ειναι και αντιπρόεδρος στην ομάδα της Προσοτσάνης και εκπρόσωπος της ΑΜ-Θ στο ΔΣ της ΟΧΕ (φωτο), γενικός γραμματέας ο Ισαΐας Χατζηκωνσταντίνου από το Νευροκόπι Δράμας και ταμίας ο Νίκος Κωνσταντινίδης, επίσης από την Δράμα.

Από εκεί και πέρα αντιπρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ ανέλαβε η προέδρος των Κυκλώπων Παρασκευή Γκαϊταρτζακη ενω στο επταμελές ΔΣ μετέχουν ακόμα οι Λίτσα Φαλέκα και Χρήστος Φουκαντούδης του Βορέα Αλεξανδρούπολης και ο Απόστολος Κουτουλούδης που είναι και ο νομικός συμβουλος της Ενωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.