ΟΣΕΚΑ: Δηλώσεις συμμετοχής στη Σχολή Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο! Νέοι ορίζοντες για Ηρόδικο Κομοτηνής

Η ΟΣΕΚΑ ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά την ίδρυση Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο Γ’ Κατηγορίας. Δείτε παρακάτω τις προϋπουθέσεις των υποψηφίων.

H δημιουργία σχολής προπονητών για μπάσκετ με αμαξίδιο, όπως είχαμε αναφέρει στο παρελθόν, έχε στόχο την δυνατότητα των σωματείων να στελεχώσουν τα τμήματά τους με προπονητές, εξειδικευμένους στις απαιτήσεις του αθλήματος, αναβαθμίζοντας συνολικά τον χώρο.

Φυσικά, αυτή η δυνατότητα θα δοθεί και τον Ηρόδικο Κομοτηνής, ο οποίος εκπροσωπεί την Θράκη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα της Α2, όπου μάλιστα μέχρι την διακοπή ήταν πρώτος και αήττητος.

Δείτε παρακάτω τις απαραίτητες προϋποθέσεις:

– Να είναι υγιής, σε βαθμό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διδασκαλία του αθλήματος.
– Να έχει ηλικία μεγαλύτερη των 21 ετών.
– Απολυτήριο λυκείου, ή άλλης ισότιμης σχολής (για πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν απαιτείται η προσκόμιση απολυτηρίου λυκείου).
– Να είχε ενεργό συμμετοχή ως αθλητής/τρια Καλαθοσφαίρισης (με δελτίο αθλητή/τρια και συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, ενταγμένους στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, με βάση φύλλα αγώνων, ή πινάκια αγώνων), σε αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία οποιασδήποτε κατηγορίας για τουλάχιστον πέντε (5) έτη, την οποία βεβαιώνει η Ομοσπονδία.

Ειδικά οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ απαιτείται να έχουν ενεργό συμμετοχή ως αθλητές/τριες (με δελτίο αθλητή και συμμετοχή σε επίσημους αγώνες ενταγμένους στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, ή της Ένωσης, με βάση φύλλα αγώνων ή πινάκια αγώνων), σε αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία οποιασδήποτε κατηγορίας για τουλάχιστον δύο (2) έτη την οποία βεβαιώνει η Ομοσπονδία.

Το κόστος του παράβολου, για τη συμμετοχή στη Σχολή Προπονητών ανέρχεται στα 250 ευρώ.