Super League: «Δεν απειληθήκαμε πέραν του γκολ που δεχτήκαμε, μόνος στόχος η νίκη την άλλη Κυριακή» δήλωσε ο βοηθός προπονητή του ΑΟΞ

Ο Γιώργος Κόλτσης, βοηθός προπονητή από την αρχή της σεζόν του Κίκο Ραμίρεθ, του Γιώργου Παράσχου αλλά και του Νίκου Καραγεωργίου, ήταν εκείνος που έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης του Βόλου.

Ερωτώμενος αρχικά αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Ξάνθη δεν είχε επίσημο ματς στα πόδια της, απάντησε: «Σίγουρα όταν εχεις ενα επισημο παιχνιδι επαιξε τον ρολο του. Όμως σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδου εκτος απο το γκολ που δεχτήκαμε, δεν απειληθήκαμε. Ήταν όμως κομβικό το σημείο στο οποίο δεχτήκαμε το γκολ. Τα παιδιά προσπάθησαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ο βοηθός προπονητή της Ξάνθης πρόσθεσε: «Ειναι δυσκολο μετα απο 3 μηνες να ειναι μια ομάδα σε καλη κατασταση, ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Αυτή η ξάνθη έχει την ποιότητα που απαιτείται και παρόλο που σήμερα δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θελαμε, αφού θέλαμε κάτι καλύτερο, πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είναι δύσκολο και σημαντικό το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, όπου μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».