Κρέμασε παπούτσια και ξεκινά καριέρα προπονητή ο πρώην παίκτης ΑΟΞ και ΠΑΕ Θράκης Μπάμπης Προβατίδης

Την θέση του προπονητή στον ΑΣ Παγγαίο της ΕΠΣ Καβάλας αναλαμβάνει ο Μπάμπης Προβατίδης, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ενα 24ωρο μετά την σχετική ενημέρωση, ο καβαλιώτης πρώτην παίκτης της Ξάνθης και της ΠΑΕ Θράκη, μεταξύ άλλων, με ανάρτηση του στο fb ενημέρωσε για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκε στα τόσα χρόνια παρουσίας του στο… χόρτο αλλά και τους γονείς του και την οικογένεια του.

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτηση με μια συγκινητική φωτογραφία με ποδοσφαιρικά παπούτσια και τις φανέλες των ομάδων στις οποιες αγωνιστικές, με πρώτες πρώτες αυτές των Skoda Ξάνθη και ΠΑΕ Θράκη, στην οποία είχε δοθεί στα τέλη της δεκαετίας του 2000 ως δανεικός από τους Ξαθιώτες.

Επίσης, αναφέρει ότι θα μείνει στο χώρο με το ρόλο του προπονητή, ξεκινώντας την πορεία του από τον ΑΣ Παγγαίο, του οποίου την διοίκηση ευχαρίστησε για την ευκαιρία. Αναλυτικά η αναρτηση του Μπάμπη Προβατίδη:

«Η απόφαση πάρθηκε! Τα παπούτσια κρεμάστηκαν! Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει κι ένα νέο ανοίγει. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία ως παίκτης συνεργάστηκα με πολλούς προπονητές, παίκτες και διοικήσεις. Μέσα από το ποδόσφαιρο απέκτησα φίλους-αδέλφια. Θέλω να ευχαριστήσω έναν-έναν όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Πλέον αρχίζει για μένα η καριέρα του προπονητή σε συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Α.Σ. Παγγαίου. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου και στους γονείς μου που με στηρίζουν σε κάθε μου απόφαση…!!!»