ΕΠΣ Θράκης: Ανανεώσεων… συνέχεια με Ζαγγούλο στον Πανθρακικό

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κύπριο αμυντικό Τιμόθεο Ζαγγούλο ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Ο 22χρονος αμυντικός από την Κύπρο είχε αποκτηθεί από τους «πράσινους» τον Οκτώβριο του 2019 από τον Άρη Άβατου, από όπου και αποχώρησε καθώς δεν μπορούσε λόγω σχολής (ΤΕΦΑΑ) να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Ζαγγούλος ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των οκτώ στην ακαδημία Πανσόλιος, ενώ στην ηλικία των δώδεκα εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, οπού κατέκτησε  5 διαδοχικά πρωταθλήματα (Κ13, Κ15, Κ16, Κ17 και Κ21). Πριν ανηφορήσει προς την Ελλάδα και την Κομοτηνή αγωνίστηκε στην Κ21 της Ομόνοιας με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο Κ21.

Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου αγωνίστηκε δυο σεζόν, την περίοδο 2017-2018, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική, όντας ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά και την σεζόν 2018-2019 στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Τιμόθεο Ζαγγουλο.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Κύπριος αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, θέλοντας να συμβάλλει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας με την ποιοτητα του και τον δυναμισμό του.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός την νέα σεζόν και να πανηγυρίσουμε πολλές Πανθρακικές επιτυχίες.