ΕΠΣ Έβρου: Το νέο 9μελές ΔΣ του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης! Όλα τα ονόματα

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Ιουνίου οι εκλογές του Α.Ο Γ.Κ.Ν.Α ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εβρου με σκοπο για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η εκλογική διαδικασία έγινε παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, όπως απαιτεί ο νέος αθλητικός νόμος. Το ThrakiSportS ήταν παρών και παρακολούθησε από κοντά την διαδικασία στην οποία παρέστησαν αρκετά εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας.

Αφου έγινε ο απολογισμός της προηγούμεενης διοίκησης, τα μέλη ενημερώθηκαν για την εκλογική διαδικασία και αμέσως ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κλίμα ήταν φιλικό – ευχάριστο και ταυτόχρονα αισιόδοξο σχετικά με το μέλλον της ομάδας του Ιπποκράτη.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγιναν γνωστά τα ονόματα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ της ομάδας όπου θα απαρτίζεται από 9 άτομα.

Αναλυτικά τα 9 μέλη του νέου ΔΣ είναι τα εξής:
Ιωαννίδης Λευτέρης
Θεοδοσόπουλος Κώστας
Χερχελετζάκης Γιάννης
Κασάμπαλης Γιώργος
Τόλη Ιωάννα
Μεντίζης Χριστόδουλος
Γκιτζινάκης Γιώργος
Κουλαξίδης Αθανάσιος
Παπαδόπουλος Γιώργος

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να καθοριστούν οι αρμοδιότητες των μελών του νέου Δ.Σ. όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Όλη η διαδικασία εκλογής ακολούθησε μετά την βράβευση του Πρύτανη του ΔΠΘ Αλέκου Πολυχρονίδη.