Α2 Γυναικών: Αυτός είναι ο όμιλος της Νίκης και του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης για την νέα σαιζόν

Τηλεδιάσκεψη είχαν οι ομάδες της Α2 Γυναικών με την ΕΟΠΕ για τον καταμερισμό των ομίλων και υπό – ομίλων και τις προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής.

Φυσικά από την συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη προέκυψαν οι αντίπαλοι και ο υπό – όμιλος για την Νίκη και τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες της Αλεξανδρούπολης θα τοποθετηθούν στον Βόρειο Όμιλο και έπειτα σε κάποιον από τους υπό – ομίλους μαζί με Γαία Δράμας, ΑΟ Καβάλας, Ίκαρο Έδεσσας και τρείς από τις πέντε ομάδες της Θεσσαλονίκης μετά από κλήρωση που θα γίνει, αυτές είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΜΕΝΤ, ΕΟ Σταυρούπολης, Ηρακλής Γέφυρας και Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.

Αντίστοιχα ο άλλος υπό – όμιλος θα συμπληρωθεί από τις ΕΑ Λαρίσης, Φιλαθλητικό Λαρίσης, Αργώ Βόλου, Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ΑΣ Γιάννενα, Ασκληπιός Τρικάλων και δύο από τις πέντε ομάδες τις Θεσσαλονίκης πιο επάνω.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες συζητήσεις οι 4 πρώτοι του κάθε υπό- ομίλου θα αγωνιστούν για την άνοδο, με άγνωστο ακόμα τρόπο διεξαγωγής ενώ οι 4 τελευταίοι για την σωτηρία. Τον τρόπο διεξαγωγής των play off και play out θα το προτείνουν και θα το αποφασίσουν οι ομάδες με γνώμονα τους 20 και παραπάνω αγώνες την σαιζόν.