Volley League: Προς αποχώρηση από Εθνικό και μετακόμιση στην Αθήνα ο Γρηγόρης Κοντοστάθης

Με την αδράνεια που υπάρχει στην ομάδα, το αβέβαιο μέλλον και η πιθανότητα του υποβιβασμού ακόμα και στο τοπικό, πολλοί παίκτες του φετινού Εθνικού Αλεξανδρούπολης κοιτάνε προς νέους προορισμούς και από τον κανόνα αυτόν δεν εξαιρούνται και οι νυν σημαίες του συλλόγου, παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα του.

Ένας από αυτούς και ο Γρηγόρης Κοντοστάθης με τις φήμες να αναφέρουν ότι ο έμπειρος πλέον λίμπερο έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Α1 Ανδρών (ανάμεσα σε αυτές είναι ο Φίλιππος Βέροιας, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ, η Κηφισιά και ο Ηρακλής) αλλά και του εξωτερικού. Πλέον είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να φύγει από την Αλεξανδρούπολη για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Η αγάπη του για την ομάδα του Εθνικού είναι γνωστή. Ακόμα και την προηγούμενη φορά που έφυγε για να πάει στον Ηρακλή Χαλκίδας και να τον βοηθήσει να ανέβει στην Α1, εξακολουθούσε να ανήκει στον σύλλογο και είχε φύγει με υποσχετική. Στις δύσκολες στιγμές ήταν παρών και πέρυσι, παρα την δύσκολη κατάσταση που διαφαινόταν και τις προτάσεις που είχε, έκανε την επιλογή να μείνει και να δώσει τον αγώνα του για την διατήρηση του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης στα μεγάλα σαλόνια.

Έστω και με τον άδοξο τρόπο που έληξε η σεζόν, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρέμεινε στα μεγάλα σαλόνια και μάλιστα μετά από μια σεζόν στην διάρκεια της οποίας ο Κοντοστάθης, λόγω της γενικότερης αδυναμίας του συλλόγου, σε προσωπικό επίπεδο εξελίχθηκε και ως λίμπερο και ως ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο τα ζητήματα και η αβεβαιότητα όλα δείχνουν ότι φέτος θα τον αναγκάσουν να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες.

Οι πληροφορίες μάλιστα του ThrakiSportS αναφέρουν ότι σε σχέση με τις προτάσεις που δέχθηκε, ήδη οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο με την Κηφισιά. Ο Νίκος Ζαλμάς τον γνωρίζει, τον θέλει και είναι πλέον κάτι παραπάνω από πολύ πιθανό ο Εβρίτης λίμπερο τη νέα σεζόν να μετακομίσει στην Αθήνα και μια από τις σταθερές και υγιείς ομάδες της Volley League τα τελευταία χρόνια…