Γιόρτασαν τα 40 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών οι Παλαίμαχοι της ΑΕ Διδυμοτείχου

Ξύπνησαν οι αναμνήσεις το βράδυ του Σαββάτου, αφού οι παλαίμαχοι άσσοι της ομάδας της ΑΕ Διδυμοτείχου συγκεντρώθηκαν για μια βραδιά στην πόλη των Κάστρων λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση της ιτορικής επιτυχιας της κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Οι ποδοσφαιριστές εκείνης της “χρυσής εποχής” μαζί με τον πρωτομάστορα της πορείας και της επιτυχίας, τον προπονητή Πασχάλη Γκουντινάκη, συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον σπουδαίο θρίαμβο στο Καυτατζόγλειο της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τη Νεάπολη Πειραιώς, την οποία κέρδισαν στην παράταση 1-0 με σκόρερ τον Τάκη Ανδρικάκη.

Παρών στην βραδιά και ο γνωστός δημοσιογράφος και διαχειριστής του evros-news Κώστας Πιτιακούδης, ο οποίος ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες από την αποψινή βραδιά. Ως μικρός μαθητής τότε αλλά και ανταποκριτής αθηναϊκών, θεσσαλονικιώτικων αλλά και εβρίτικων μέσων (κάνοντας τα πρώτα βήματά του στην δημοσιογραφία) είχε παρακολουθήσει εκείνη την πορεία.

Απόντες – παρόντες όμως ήταν ο Δημήτρης Λαμπουδης και Σάκης Πατίδης που έχουν φύγει πρόωρα από κοντά μας, παρακολουθούσαν όμως από ψηλά την βραδιά και γιόρταζαν την επέτειο που συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες με τα παιδιά τους που κλήθηκαν από τους παλαιμάχους σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά αναμνήσεων.

Γενικά, στην βραδιά προσκλήθηκαν και παραβρέθηκα όλοι οι παίκτες που μετείχαν στην αποστολή εκείνου του τελικού στο Καυτανζόγλειο και εκτός των δύο που έχουν φύγει από την ζωή, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών και ο Σταύρος Λαμπερνάκης που ζει πλέον στην Αλάσκα. Επίσης προσκλήθηκαν οι διοικούντες εκείνης της επιτυχίας. Ολη η ομάδα ήταν μια οικογένεια τότε και όπως φάνηκε το βράδυ του Σαββάτου, εν πολλοίς οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν διατηρούνται ακόμα…